Toiminta-alue

Yhdistyksen ensi hetket koettiin jo vuonna 1971 Kotkan keskussairaalassa, KOKSissa, johon nimikin viittaa, mutta virallinen rekisteröinti tapahtui 28.12.1978.

Yhdistyksen kotipaikka on Kotka ja toiminta-alueena on Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelun kuntayhtymän hallinnoima Kymenlaakson keskussairaala.

Hallitus

Yhdistyksen asioita hoitaa hallitus, johon kuuluu puheenjohtaja sekä 6 varsinaista ja 6 varajäsentä. Sihteeri ja rahastonhoitaja voidaan tarvittaessa valita hallituksen ulkopuolelta ja he osallistuvat hallituksen kokouksiin.

Toiminnan eri osa-alueista vastaavat hallituksen nimeämät toimikunnat: eläkeläistoimikunta, kahviotoimikunta, Maijanrantatoimikunta ja vapaa-ajantoimikunta.

Tarkoitus

Koksilaiset ry:n tarkoituksena on edistää Kymenlaakson keskussairaalan henkilökunnan viihtyvyyttä ja yhteenkuuluvaisuutta sekä tukea henkilökunnan harrastus- ja koulutustoimintaa.

Yhdistys järjestää kulttuurin ja liikunnan merkeissä erilaisia matkoja, retkiä ja perhetapahtumia ja tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuksia kuntoliikunnan ja kilpaurheilun harrastamiseen.

Rahoitus

Yhdistys rahoittaa toimintansa Kymenlaakson keskussairaalassa toimivan kahvion tuotolla.

Jäsenyys

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen Kymenlaakson Sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän virka- ja työsuhteessa oleva Kymenlaakson keskussairaalassa työskentelevä tai sieltä eläkkeelle siirtynyt henkilö. Jäsenilmoituksia vastaanottavat yhdistyksen jäsensihteeri sekä hallituksen jäsenet.

 

Yhdistyksen jäsenellä on oikeus osallistua kaikkiin yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin, ostaa kuntosalilippuja, vuokrata Maijanrannan rakennuksia ympäri vuoden jäsenhinnalla, saunoa Maijanrannan rantasaunassa kesäaikaan ja talviaikaan käydä avantosaunassa viikoittain.

Yhdistyksen toiminnasta tiedotetaan Synapsissa, ilmoitustauluilla, yhdistyksen www-sivuilla ja Ankkuri-lehdessä.

Jäsenillä on mahdollisuus vaikuttaa toimintaan osallistumalla yhdistyksen vuosikokouksiin marras- ja huhtikuussa sekä toimikuntien työskentelyyn ympäri vuoden.